200925 Mycket målning idag

200925
Denna dag känns helt fantastisk på morgonen idag kom som vanligt Harding Inger Irene Filip Göran och sedan Bertil lika glada och positiva som vanligt Kent fixade stänkplåtar till tvättställ maskerade så vi låg lite före dom som målar och det skall ni veta att det var tur jag var lite före sedan igår för attans vad det går undan tack till Kerstin som kom med elva fika idag.
Tack även till Ann-Marie som kom och hjälpte oss med städning
Bygdegården är uthyrd Lördagen så vi kunde inte lämna med allt skyddspapper o maskering. Nu ser vi fram mot helg o ta det lungt så ses vi på Måndag TREVLIG HELG.
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200924 Bygdegården fixas till


200924

Idag har en del av gänget spelat mattcurling i Bygdegården ihop med SPF
när dom var klara byttes det kläder o efter några minuter var det full aktivitet igen med renovering Inger o Göran Filip håller på med det gedigna arbetet med fönster Filip o Irene täcker golv o tejpar Harding gav sig på väggarna i stora salen med spackling och lagning han hann med att måla taklisten och en del av väggen sedan kom Bertil tog tag i målning fönster cafédelen Kent har hållt på med maskering så det kan börja målas ett stort tack till Laila o Rolf som kom med fika på em.Hoppas fler folk i bygden tycker detta är trevligt och gärna vill bidra och stötta detta projekt att vi skall kunna driva och bevara bydegården så länge som möjligt.

200923 Inomhus

200923 Inomhus

Go kväll Under hela dagen idag har det varit igång med färgval hur skall vi ha det med kulören o.s.v. det är nu klart så här långt.

Filip Bertil gav sig på fönster på café avdelningen Inger gick direkt på målning fönster stora salen Irene kom med elva kaffet och gav sig sedan på med gardiner som skall ner och fixas till.

Kent har grejat med nedplockning av gammalt kablage som inte har någon funktion efter kl. 12 kom Harding i ett jäklans jehu och gav sig på resten på fönstren med slip o spackling sedan direkt på väggarna det tar ju en stund det som måste göras innan målning tack alla närvarande idag ses imorgon.

Är det någon som läser detta som tycker det skulle vara trevligt att kika hit eller har lust att avlasta Irene med kaffet så är ni välkomna ring Irene (070-3901329) så hon vet om ni fixar fikat.


200921 Nu är vi igång igen

200921 Nu är vi igång inne i Bygdegården
Full fart med skrapningn spackling underarbete av fönstren i stora salen gardinerna nertagna Inger och Göran Filip. Harding har tagit ner ytterdörren på baksidan och renoverar den sedan har vi ett gäng som kör stolar tvättar tyget och putsar stommen på samtliga stolar ( någonstans mellan 130-150 stolar tror jag jag kan ha fel siffra får kolla detta)Anne-Marie Gun Rosa Irene Ann-Helén. Kent har fixat med köksavd. och kioskdelen scenen med div. Ge dessa människor en delning och positiva hyllningar så som ni brukar göra det värmer så gott i själen.
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200917 Bygdegården

200917 Bygdegården
Go kväll idag har det varit aktiviteter i Bygdegården SPF har spelat mattcurling men det hindrade att några andra kunde bära ut skräp och frysbox som havererat Raymon o Filip fixade så detta kom till tippen.

200916 Fortsättning Bygdegården


Hej Nu har vi bestämt oss för vad som skall börjas med "att göra listan " vi kommer att starta med en hel del målning slipning tvättning fixa fönster på insidan det kommer att vara aktiviteter ett tag framöver.Givetvis blir vi glada för alla kommentarer och hejarop som delas ut under resans gång det blir ett antal personer som kommer att hålla på så uppmuntran har aldrig varit fel.Vi tackar även alla gamla som nya medlemmar (MEDLEMSANTALET HAR ÖKAK DET TACKAR VI FÖR DET FINNS JU FORTFARANDE MÄNGDER AV PLATS FÖR FLERA MEDLEMMAR) gå gärna in och läs både här och på Facebook vi håller er uppdaterade på vad som händer så ofta tillfälle ges.Dela så fler får reda på att vi börjar på ny kula igen med upprustningen.200902 Bygdegården

200902 Bygdegården

Go kväll nu är ventilationsanläggningen inställd och testkörd det känns bra så det är dags att ta nya beslut om vad som står på tur i projektlistan "att göra" vi kommer att fixa och dona så ni som antingen hyr lokal eller kommer på besök skall känna att här är det trivsamt och varmt å mysig atmosfär hoppas att ni hjälper oss med att t.ex bli medlemmar det kostar trots allt bara 100:-/år.
Vi tackar åter igen för alla nya medlemmar och fina reportage som
blivit offentliga tack.....det gör att vi tycker det blir mycket trevligare
att fixa o dona tack även till alla er som skrivit så fina kommentarer

200825 o 26 Tisdag/Onsdag

200825 och 200826 Bygdegården

Nu äntligen har det fixats till det sista med målningen och lite efterjusteringar humöret på detta arbetsfolket är glatt o på topp på onsdag kom det ett härligt gäng kvinnor med spänner o trasor o fönsterskrapor o ett jädrans trevligt humör o glädjen sprudla både på insidan Bygdegården och även utsidan det fejades och städades putsades fönster tack Ann-Marie, Rosa, Laila, Ann-Helén å naturligtvis som dom andra arbetsdagarna kom Irene med kaffe o kaka vi har även idag haft kontroll/genomgång av ventilationstekniker på luftsystemet.

Återkommer med mer info framöver gå in på hemsidan och kika det finns också länk nedan att klicka på:
www.tanumsbygdegard.com

www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem för er som funderat färdigt och vill stötta driften av Tanums Bygdegård vi tackar än en gång till alla som stöttar både gamla som nya medlaemmar.

200820 Torsdag

200820 Torsdag
Nu börjar vi se slutresultatet på "projekt uppgradering fasader Tanums Bygdegård" idag har det justerats fixat finlir det känns otroligt underbart vilket resultat det blivit vi fortsätter efter kommande helg med puts och städning transport till tippen.
Så här långt vill jag som skriver detta åter tacka för ett kolosalt engagerande arbete från er alla som ställt upp och även ge ett jätte tack till er som blivit nya medlemmar och känner att ni vill stödja Tanums Bygdegårdsförening sprid gärna vidare att det behövs mera medlemmar .
Som vanligt ber vi er att klicka på länken nedan:
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200819 Onsdag

200819 Onsdag Ranebo halva dagen
Idag har kämparna tagit bara en liten stunds avkoppling för att
åter komma med nyladdade krafter och ideer det har blivit slipat och målat på balkongräcket Göran och Filip la på ett lager vit metallfärg fortsätter med ett till imorgon Inger har fixat o målat karm och balkongdörren Harding har lagt på en skiva och renoverat Nödutgången (Branddörren) från dansgolvet Kent har slipat bägge dörrarna på södersidan oljat dom och målat handledarna hoppas ni tar er tid om ni är i Tanumshede kika på Bygdegården den skiner och ler åt oss alla ........

200818 Tisdag

200818 Tisdag Bygdegården

Info idag är att det blivit målat på grundmurarna södersidan mot skolan börjat med skrapning målning ovansidan vid balkongen både vitt och rött samt fortsatt med tvätt och målat klart entrén.
Hjälp oss så information går ut till så många som möjligt.  


.

200817 Måndag 

200817 ny vecka Bygdegårds arbete

Hoppa ni alla har haft en skön helg och kanske varit och kikat på Bygdegården. Som vanligt även denna morgon kom dom med gott humör och positivitet och började med som vi kallade "finliret" det har blivit målat på grunden idag kollat över fönster med färg och kitt slipat målat tvättat vid entrén
klart för målning imorgon men det återstår mer vi återkommer.

Har ni bestämt er för att stödja detta projektet att driva Bygdegården och vårda så gott som går men det behövs mer medlemmar så därför skriver jag som vanligt.

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN:200814 Fredag

200814 Fredag vilken fantastisk vecka Bygdegården lyser med glädje på oss

Fredag morgon manskapet i full gång igen lika glada och positiva som vanligt det går fantastiskt bra med detta stora projekt och ni som inte varit framme och tittat ta er en tur och kika de personer som varit här och tittat ger sitt beröm och tycker att Bygdegården nu är en fantastiskt fin byggnad och det gjort underverk på denna gamla fastighet jag som skriver här tackar och bockar till er som utför allt detta arbete med gott humör och enastående hantverk inga namn utan gäller alla er som ställt upp och dessutom tackar jag till de nya medlemmarna.
Som vanligt finns det en länk att klicka på så tveka inte att stötta verksamheten som alla i kan hyra o mötas i.


200813 Torsdag

200813 INFO Bygdegården

Nu börjar vi se en kraftig förändring på denna vackra bevarade Bygdegård som nu ser så nöjd och tacksam ut med nya material o nya fina färger ja det syns att den njuter lika mycket som de som jobbar med hela själen för ett bra resultat folk kommer fram och tycker att detta är citat: vacker byggnad, det behövdes, vilket jobb,osv....nu ser vi fram mot att corona snart lugnar ner sig så vi alla kan vara fria igen och ha sammankomster i Bygdegården och som vanligt en länk under att klicka på för stöd till verksamheten ( Endast 100:-/år ) tack på förhand.


200812 Onsdag

200812 Fortsättning med Bygdegården

Nu börjar man se hur bra detta blir mycket timmar och slit men resultatet blir bra färg på dörrar panel kittade fönster fixade plåtar byte av dålig panel ja listan är lång på arbete men åter igen utföres av duktiga kunniga folk både kvinnor och män det lyser upp Både Bygdegård och Bygdegårdsplanen där det cirkulerar mycket folk med bussar vi är ju faktiskt i Centrum hoppas nu att ni fortsätter att dela mycket och vi tackar för allt beröm som givits.
Torsdag fortsätter det på höga höjder kolla in imorgon eftermiddag så kommer info om arbetet.Tack för idag Inger Göran Harding Gerhard Filip Bertil Magnus o Irene med kaffekorgen.
Här kommer en länk att klicka på som vanligt:
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200811 Tisdag 

Efter lite avkopplande Boulespel på förmiddagen efter detta uppvärmningspass fortsätter de trogna frivilliga denna dag ( Harding, Göran, Filip, Inger, Magnus, Bertil, Gerhard)  att fixa fönster på framsidan och börjat med byte bräder foder lekt på södersidan som är dåliga samt kommit igång med målning vädret är ju med oss så nya tag imorgon igen har ni lust så kom gärna o titta hur det blir och jubla o klappa o peppa dom frivilliga duktiga initiativa människorna. Som vanligt skriver vi ut en länk att trycka  det är lätt att bli medlem    https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem


200810 Ny vecka

200810
Måndag ny vecka nu är det aktivitet igen det fortsätter med arbete av engagerade Tanumsfolk så att alla våra kommunbor förhoppningsvis tycker att Bygdegården blir vackrare för varje dag som det läggs arbete på denna charmiga vackra gamla byggnad som med all sannolikhet väcker både nostalgi minnen där man kanske träffade sin partner eller varit med på fester o andra träffar varit här och röstat vid riksdagsval duktiga är dessa frivilliga som fixar o målar lagar fönster o mycket mer.
Ni får mer än gärna DELA detta vidare och känner ni att nostalgin väcks på nytt eller har förslag till t.ex någon ungdomsverksamhet så kontakta oss. VI BEHÖVER MER MEDLEMMAR klicka på länken nedan.
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200808  MÅLNING BYGDEGÅRDEN  

Arbetet skrider framåt med stora steg 

200808

Nu är det full fart åter en dag målning skrapning fixa fönster dessa personer är fantastiska och duktiga ni som har tid över kom gärna och ge personerna en härlig applåd det är dom verkligen värda.

Målet är att Bygdegården skall vara representativ för både föreningen och kommunen samt även för er som vill hyra och ha trevliga sammankomster av skilda slag hoppas nu att ni stöttar föreningen genom att t.ex klicka på länken nedan.(nuvarande medlemspris endast 100:-/år) 

https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem


TVÄTTNING MÅLNING BYGDEGÅRDEN

Nu händer saker tvättning, målning, fixa fönster på Bygdegården det är i full gång Harding, Göran Filip, Bertil, Roland J är eldsjälar i full gång det fixas även kaffe till dessa så ni som kan och vill hjälpa till hör av er det behövs folk till all tänkbar aktivitet för upprustningen hjälp oss att bevara o driva Bygdegården dels med hjälp men även medlemsskap klicka på länken nedan för mer info hur du blir medlem.
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

HEJ ALLA TANUMS BYGDEGÅRDARE


Till alla vi medlemmar som har möjlighet att hjälpa till med diverse förbättringar träffas för arbetsfördelning etc. onsdag 15/7 kl. 10.00 och för att diskutera vad vi måste göra, när, vilka dagar vi kan hjälpas åt.

Hoppas du har möjlighet att komma loss till onsdag 15/7 i Bygdegården kl. 10.00 

Vi  visar omtanke mot varandra och håller avståndet mellan oss i lokalerna 2m (covid-19)

Frågor och eventuellt förhinder hör av dig till mig före den 15/7?

Roland  070-337 11 50


Information TANUMS BYGDEGÅRDSFÖRENING IDEELL.

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen även om det är covid-19 som spökar men som FHM säger håll avstånd och tvätta händerna.


Corona har ju även drabbat Bygdegårdens drift med tanke på våra bokade arrangemang som vi senarelagt och förhoppningen är att kunna genomföra när covid-19 lagt sig.


Det går bra att hyra lokalerna som vanligt om ni har behov men tänk på restriktionerna från FHM.


Styrelsen meddelar nu att fastigheten 1:40 Tanums Bygdegård är såld till Tanums Kommun vilka blir ägare från och med 1 juli 2020.


Tanums Bygdegårdsförening skall fortfarande driva och sköta drift av Bygdegården enligt avtal som skrivits med kommunen i första skedet ett 5 års hyresavtal.


Vi hoppas på både medlemsstöd vilket kostar 100:-/år och även ideella krafter vid behov hoppas även på ett fortsatt bra samarbete med befintliga som nya hyresgäster både föreningar offentliga sektorn företag privata alla som har behov av stora som små lokaliteter lätt tillgängliga i Tanums centrum för olika ändamål hör av er.
Med framtids hälsningar  

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening.FRAMFLYTTADE EVENEMANG

Hej Tanums Bygdegårdsförening meddelar att BIODLARTRÄFFEN är senare lagd förhoppning är att kunna genomföras längre fram i år mot höstkanten samma gäller flakmoppeträffen vi hoppas att CORONA lagt sig längre fram

Vi kommer att meddela datum på Facebook samt vår hemsida
och att vi klarar denna stora och minst sagt otrevliga CORONAN ta det lungt lyssna på FOLKHÄLSOMYNDIGHETENs rekomendationer så var det ju detta med god HANDHYGIEN och att inte resa o göra större träffar.

Bygdegårdsföreningen hoppas på bra uppslutning vad gäller MEDLEMSSKAP det är viktigt så vi kan driva Tanums största centrala samlingsplats där vi kan vistas och ha trevligt när CORONAN lagt sig till ro.
Nu måste vi se framåt och hjälpas åt med det vi kan.
GLAD PÅSK!

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening
Tanums BiodlarföreningVIKTIGT MEDDELANDE


Evenemanget FLAKSOMMAR
i Tanums Bygdegård
 

27/3-2020  

har blivit inställt av artisterna på grund av Coronaviruset.

Vi försöker till hösten igen.
Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell


Evenemanget BIODLARTRÄFF 
i
 Tanums Bygdegård
15/4-2020 är inställt på grund av Coronaviruset. Vi gör ett nytt försök längre fram och återkommer

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell, Tanums Biodlare


UNDERHÅLLNING PÅ GÅNG

Dessa herrar är på gång till Tanums Bygdegård med härligt  enkel roande underhållning missa inte detta.
Datum tid plats:
27/3-2020 Kl:18.30
Tanums Bygdegård
Inträde 150:-/person inkl. kaffe o smörgås
Anmälan senast 18/3-2020
Irene   070-3901329
Birgit  070-6099144
VÄLKOMNA 
till en rogivande härlig kväll i Bygdegården  med mycket skratt o musik.
Styrelsen
Tanums Bygdegårdsförening Ideell

BIODLARTRÄFFBin, fjärilar och andra insekter i våra trädgårdar BIOLOG JAN UDDÉN Visar bilder och berättar. VÄLKOMNA   
Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell, Tanums BiodlareKALLELSE ÅRSMÖTE 26 februari 2020 kl.18.30

Kallelse

Medlemmarna i Tanums Bygdegårdsförening, Ideellförening, 802515–9198 kallas till

Ordinarie Årsstämma i Tanums Bygdegård onsdagen den 26 februari 2020, kl. 18.30.


Försäljning av Bygdegården till Tanums Kommun

Bygdegårdsföreningen har erbjudit Tanums Kommun att förvärva fastigheten enligt gjord värdering . Tanum Kommun har förklarat sig intresserad att förvärva fastigheten Tanumshede 1:40 enligt gjord värdering.

En viktig del i försäljningen till Tanums Kommun är att Bygdegårdsföreningen får hyra tillbaks Bygdegården på fem år med ekonomiska villkor som gör att Bygdegårdsföreningen klarar av att driva verksamheten vidare!

Februari månad och lite mer ljus på dagarna och att vi hjälps åt med bevarandet/driften av Tanums Bygdegård där vi kan samlas och ha våra aktiviteter, som sagts tidigare är lokalen/lokalerna bra placerade i Tanums centrum och lättillgängliga, hör av er när ni har behov av samlings/fest/aktivitetslokaliteter.

Hjälp oss gärna med driften av Bygdegården genom att bli medlemmar ni är varmt välkomna med

en hundralapp insatt på nedanstående konto eller swish.

Styrelsen tackar på förhand till våra medlemmar både gamla och nya.

SWISH Nummer: 123-068 47 46 glöm inte skriva namn/namnen i meddelanderutan
Det går även bra att betala med Bankgiro:
BG nr: 128-4645 glöm inte skriva namn/namnen i meddelanderutan

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell


Tanums Bygdegård 2020

Nu ser vi fram mot ett bra och trevligt 2020 där vi alla kan vara med och påverka så BYGDEGÅRDEN kan användas av så många olika aktiviteter som möjligt.Just du kan vara med och stödja arbetet med att driva BYGDEGÅRDEN framåt om du vill,  genom att bli medlem för endast 100:-/år och känner du att det är något annat du kan bidraga med så hör gärna av dig all hjälp mottages tacksamt 

Mys träff i Bygdegården

Go morgon så här trevligt när det kommer nysnö och upplyst Bygdegård blir det där folk samlas käkar julbord o dansar folk har trevligt o mysigt i Tanums Bygdegårds härliga värme och miljö som ni vet går det bra att hyra bygdegården för fester sammankomster hör av er fantastiska lokaler att ha härliga möten o fester i denna Bygdegård varmt o mysigt.
O du glöm inte besöka GÅRDARNAS Julmarknad
Tanums Bygdegård
lördag 30/11-2019 kl 11.00-15.00
...

GÅRDARNAS JULMARKNAD

Hej
Nu närmar vi oss GÅRDARNAS Julmarknad i Tanums Bygdegård
lördag 30-11-2019 Kl 11.00-15.00 gå ut ur era stugor och kom på ett besök är det kallt ute så lovar vi både mänsklig värme och en härlig atmosfär med go Bygdegårdsvärme.
Välmött

KALLELSE                                          191117
Medlemmarna i Tanums Bygdegårds Förening Ideella                                

Extra Årsstämma i Bygdegården
onsdagen 4 december 2019 kl.18.30


Styrelsen i Tanums Bygdegårdsförening har erbjudit Tanums Kommun att förvärva Bygdegården och fastigheten Tanumshede 1:40 enligt gjord värdering på 1 200 000 kronor.

Om kommunen förvärvar Bygdegården önskar vi få hyra tillbaks Bygdegården på exempelvis fem (5) år för en hyra på 10 000 kronor per år och att Bygdegårdsföreningen svarar för alla driftkostnader som nu, värme, vatten, nödvändigt fastighetsunderhåll etc.

Vi i Bygdegårdsföreningen har inte längre något ersättningskrav på någon ny större samlingslokal när kommunen har tagit över bygdegården och fastigheten Tanumshede 1:40.

I nuläget ser vi i föreningen inget underlag i Tanumshede för att driva och finansiera en ”större” samlingslokal i Tanumshede

Hoppas att ni tar er tid och kommer, detta är ett viktigt möte.

Välkomna

Nyhetsinfo Tanums Bygdegård              191105

God kväll alla Tanums Bygdegårds medlemmar både nya o gamla och naturligtvis till er som funderar på att bli medlemmar.
Nu har föreningen servat och fixat med inställningar så det blir jämn och skön värme i lokaliteterna.

Som meddelats tidigare har Hörslingesystemet lagats (hörslingan sammankopplad till PA-systemet) Tanums Bygdegård har även numera installerat ett PA-system (ljudsystem) som är kopplat till mixer och mikrofon eller headset för t.ex föreläsningar eller sång ja vad ni nu skulle behöva när ni hyr lokalen, det går även att göra musikuppspelning från mobiler, det finns projektor o projektorduk.
Nu har förening satsat på dom mindre människor som besöker Bygdegården det finns numera skötbord.
Hör av er när ni har behov av lokal för era sammankomster av olika slag.

Hoppas vi hörs o ses och ställer upp för Bygdegårdens bevarande den är en stor tillgång för alla invånare o företag föreningar som behöver stor lokal vid olika tilfällen.

Höst nyhet

God morgon som ni säkerligen märkt så har hösten kommit till oss fina färger på träden fortfarande milt väder.

Nu har vi sett till så att Hörslingan fungerar i Tanums Bygdegård och det har införskaffats ytterligare nya bord mikrofon och headset är också igång nu (trådlösa)
inom kort så kommer det finnas ljudanläggning till t.ex konferenser eller om ni önskar ljud till kalaset så pratar ni med Irene för mer info.

Varför inte hyra del/hela bygdegården för barnkalas naturligtvis med föräldrarna som
också tar en korv glass eller tårtbit

Bli gärna medlem i Tanums Bygdegårdsförening
(Ideell förening) tack på förhand för er stöttning

Hej
Hoppas ni har en skön fortsättning på sensommaren och början till höst med allt vad det innebär.
Tanums Bygdegård är från och med vecka 38 tillgänglig för uthyrning på fredagar eftersom
Tanums Idrottsförening valt att upphöra med sin bingo verksamhet i Tanums Bygdegård.
Hör av er vid behov av lokal mitt i Tanums centrum ni kan gå in på Bygdegårdens hemsida för ytterligare information www.tanumsbygdegard.com.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.