240417

Hej, nu kommer Monica Robertsson 28 april kl.15.00 till Tanums Bygdegård och underhåller,missa inte detta kom och lyssna, njut med en fika i pausen.
Vill du stödja arbetet med Tanums Bygdegård med ett medlemskap det endast kostar 100:-/år 
och  medlem mer info. klicka på länken:/bli-medlem
VÄLKOMNA

Glad Påsk 
Välkomna till öppet hus i Tanums Bygdegård  5 april , vi har satt lite tider för att så många som möjligt skall ha chans att möta upp i Bygdegården.
Vi vill gärna visa upp hur vi renoverat, vad kan man använda Bygd
egården till, hoppas ni kommer och kollar.
5 april Inbjudningar till Kommunen och dess anställda   10.00-12.00
5 april Inbjudningar till Allmänheten    15.00-18.00
Vi bjuder på fika
                                                               VÄLKOMNA
240223

Godmorgon
Igår upplevde Tanums Bygdegård ett fantastiskt evenemang som anordnats av Bygdegårdsföreningen tillsammans med Tanums Kommun, samt våra sponsorer Tanums Sparbank, Bygdegårdarnas Riksförbund, Vuxenskolan, helt fantastiskt uppträde av Johanna med kollegor "CIRKUSEXPRESSEN" vilka duktiga artister, när deras show var slut bjöd man in publiken som bestod av både barn, herrar och damer där dom fick testa olika cirkuskonster, det kom mycket publik, ca. 126st som passade på att umgås, mysa med kaffe/dricka korv, och våfflor.
Ett stort tack till publik, cirkusexpressen, alla funktionärer som ställt upp. Vill ni vara med och stödja denna UNDERBARA Bygdegård så vi kan hålla igång och anordna fler liknande saker en hundring per år och medlem, klicka på länken: /bli-medlem

240215

Hej alla intressenter av CIRKUSEXPRESSEN 22/2-24  som kommer till Tanums Bygdegård, vi måste sätta stopp för bokningar nu, det är fullt.

240202 Nu har ni chansen !!!!! Skrolla ner.

Hej nu har Tanums Bygdegårdsförening fixat ett arrangemang för i stort sett alla åldrar missa inte detta tillfälle, CIRKUSEXPRESSEN kommer till oss 22/2-24 kl.14.00 och visar konster, ni som har lust kan testa med proffs till hjälp, ta nu tag i telefonen och boka plats, ni kan naturligtvis även ta en fika i Bygdegårdens Café, hoppas ni nappar på detta enastående tillfälle.VÄLKOMNA TILL EN UNDERBAR OCH HÄRLIG ATMOSFÄR SOM ÄR I VÅRAN BYGDEGÅRD.
Känner ni för att stötta verksamheten bli medlem endast 100:-/år och medlem, klicka på länken nedan för mer info.
/bli-medlem 

240103

Hej och God fortsättning, Tanums Bygdegård har som ambition attfåtill blandade arrangemang under 2024 något som vi hoppas att folk uppsakattar och ställer upp med att komma till oss och vara med i Bygdegårdens sköna miljö där vi umgås, tar en fika, våffla, korv, kaffe och njuter ofta till hembakade bullar och annat condisgodis..
Skulle ni vilja stötta Tanums Bygdegård klicka på länken för mer info /bli-medlem.
Behöver ni lokal/lokaler hör av er, vi hyr ut lokal 20-22 personer med projektor, 1-10personer, mindre lokal, stora salen med scen och ljudanläggning bord och stolar för max 150 pers, café avdelning 72 sittplatser och stort kök med porslin, konferens/utbildning/föreläsning med storduk projektor headset/mikrofon/hörslinga klicka på länk för mer info./lokal-priser
VÄLKOMNA

231218

Tanums Bygdegårdsförening önskar hyresgäster, företag som sponsrar, medlemmar och inte minst alla aktiva i Bygdegårdens arbete en härlig GOD JUL.
Vi hoppas på fler medlemmar i föreningen känner du/ni för ett medlemsskap tryck på länken för mer information: 
/bli-medlem.

231110 

25 november
J
ULMARKNAD
TANUMS BYGDEgÅRD
 
Kom och kika in känn på julstämningen i en härlig miljö inomhus 
Musikskolan Tanum underhåller 
Cafeterian har öppet kl 10-15 umgås över en kopp kaffe med våffla o lyssan på skolans ungdomars toner
VÄLKOMNA

230824 

Nu kommer det bli ett evenemang där vi kan lyssna och njuta av
The Beatles underbara musik som framförs i en härlig nostalgisk miljö TANUMS BYGDEGÅRD 17 september kl. 15.00-17.00,
av en gupp musiker, namnet på gruppen är GOLDEN SLUMBERS, missa inte detta tillfället BOKA PLATS.

230728
MC TRÄFF MED UPPTRÄDE AV
SÅNGGRUPPEN UP & DOWN
skrolla ner för mer info.

230327

TANUMS BYGDEGÅRDSFÖRENING önskar alla en härlig och skön GLAD PÅSK.
Klicka på länken nedan och gör en god gärning så vi kan fortsätta med underhåll och drift av TANUMS BYGDEGÅRD
/bli-medlem


230321

Hej nu har det varit en musikresa i Tanums Bygdegård ett fantastiskt trevligt arrangemang med uppträde av MARKENDALS där vi fick uppleva olika sorters typer av musik rock, visa, dansmusik, opera, svenskt, Edith Piaff, och de som kände för att sjunga med pushades av paret MARKENDAL, mycket bra uppträde, det ingick kaffe och fralla i priset, allt var perfekt     och uppskattades av publiken med applåde som nästan lyfte taket (80 personer)
tack till alla medverkande och publik, samt alla ni som ställde upp för föreningen.
Känns det som ni skulle kunna vara med och stötta föreningen med en hundring om året
klicka på länken nedan och fyll i era uppgifter,
stort tack på förhand.
 /bli-medlem
Kan vara en bild av 2 personer personer som str och inomhusTanums Bygdegårdsförenings Årsmöte

Nu är det dags för föreningens ordinarie årsmöte
torsdagen 2 mars 2023 kl:18.30 i Bygdegården.
 klicka på länkar nedan Läs bifogad KALLELSE  och VERKSAMHETSBERÄTTELSE
VÄLKOMNA               Styrelsen
Kallelse ordinarie årsstämma 20230302 (2)..pdf

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2022 (2.pdf

20221231

TANUMS BYGDEGÅRD ÖNSKAR ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2023 hoppas på ett lika bra utnyttjande av TANUMS BYGDEGÅRD I CENTRUM 2023

TANUMS BYGDEGÅRD I CENTRUM AV TANUMSHEDE EN GIVEN 
                             MÖTES PLATS i TANUMS KOMMUN

221208

Tanums Bygdegård önskar GOD JUL till medlemmar, hyresgäster, och alla ni som hejat på oss som bidragit med arbete och hjälp för att TANUMS BYGDEGÅRD är så fin och vacker både på in och utsida

221018

Hej nu blir det besök av CIRCUS I VÄST 3 nov. i Tanums Bygdegård
HOPSCOTCH
CATCH
YOU
LATER
Glittrande vänskap, rockringsmagi, medryckande rap- och massa lek! 

220930

Hej nu börjar hösten krypa på så lite mysaktiviteter tänkte vi ha i Tanums Bygdegård passa och trivas, fika, umgås, ni kan även bli medlem i Tanums Bygdegårdsförening och hjälpa oss så vi kan driva Bygdegården klicka på länken nedan för mer info:
/bli-medlem
Välkomna

220811

Hej igen, lite info om kommande evenemang
TANUMS BYGDEGÅRD.
Vi kommer att anordna JULMARKNAD i Bygdegården 19/11-2022 kl:10-15. Är du intresserad av hyra av bord/plats kontakta:
Irene 070-3901329 eller Birgit 070-6099144

BYGDEGÅRDEN I CENTRUM

220731
Hej ha en fortsatt skön sommar, nu laddar vi inför sensommaren det är redan mycket bokningar i våran fantastiska mötesplats i centrum med bra kommunikationer.

TANUMS BYGDEGÅRD behöver du lokal för just dina möten, aktiviteter kalas det är egentligen bara fantasin som stoppar, det finns ljudanläggning, projektor storbildsduk, mikrofoner, scenbelysning, hörslinga, WiFi, kök med stor kaffebryggare, porslin mm. Klicka på länken nedan för mer info. Stöd gärna den ideella verksamheten genom att klicka på länken så får du mer info hur du blir medlem
/bli-medlem220705

MC-TRÄFF TANUMS BYGDEGÅRD

Hej alla sommarglada människor.
TANUMS BYGDEGÅRDS MC-träff slog alla tänkbara rekord 44 st ekipage ställde upp, parkerade, snackade, umgicks och hade trevligt, det kom folk även utan MC som fikade, käkade korv, och njöt av att se alla olika MC-modeller för att sedan bestämma sig för vilket ekipage som dom tyckte var bäst, men måste säga att det var mycket välvårdade och snygga "MC-ekipage".
TACK säger vi från TANUMS BYGDEGÅRD att ni ställde upp både MC och PUBLIK, hoppas vi kan göra om detta, vinnaren ser ni på bild.
Nu ni är så många som varit inne och sett resultatet av renovering av BYGDEGÅRDEN (som skett med ideella krafter)hoppas jag att ni hjälper oss att kunna driva BYGDEGÅRDEN vidare genom att ge oss stöd i form av medlemskap endast 100:-/år klicka på länk nedan så får ni instruktion hur man blir medlem.
/bli-medlem

220626

220626
Hej och en härlig fortsättning på midsommaren.
Bygdegården anordnar en MC-träff i Tanums Bygdgeård 3 juli kl.11.00 kom och träffas, umgås ta en fika.
VÄLKOMNA
/bli-medlem
Bild till höger från ett bröllop där arrangören fixat å som dom ville ha det.    Arrangören givit sitt tillstånd att visa fotot. 

220531
Hej behållningen från "SVERIGE SKRAMLAR FÖR UKRAINA" blev 2055:- Där Tanums Bygdegård hade direktsänd tv på storbild från AVICCI Arena där många av sveriges artister ställde upp.
Ett stort tack till er som kom och var med, fikade,köpte korv och vi umgicks socialt och ni kunde se hur bra det gick med sändningen.
Om ni inte är medlemmar men skulle vilja hjälpa oss genom att stötta bevarandet av BYGDEGÅRDEN med 100:-/år och medlem klicka på länken nedan, ni som inte betalat medlemsavgiften för 2022 tar vi tacksamt emot betalning. Vi är idag ca. 170 medlemmar
och våra aktiviteter är många t.ex. uthyrningar, mattcurling, teaterevenemang, kalas, bröllop, kulturskolan, utbildningar, med våran storbild mycket populärt, ,café avd.........osv. lokalen användes mycket av både företag, privatpersoner, kommunen, föreningslivet.
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

220330

220330

INFO SÅNGGRUPPEN UP AND DOWN FRÅN 70 talet KOMMER ATT GÖRA ETT UPPTRÄDE VID NEDANSTÅENDE ARRANGEMANG 19.00Lördagen 2:a april 2022 kl:20.00 - ca. 22.30 sänder SVT en gala i Avicii Arena under namnet

“SVERIGE SKRAMLAR FÖR UKRAINA” där det kommer att vara många kända artister som ställer upp gratis.

TANUMS BYGDEGÅRD kommer att visa hela denna TV sändningen i BYGDEGÅRDEN på STORBILDSSKÄRM och uppkopplad ljudanläggning insläpp kl:18.30,

Inget inträde man lägger den summa man anser sig ha råd med, BYGDEGÅRDEN kommer öppna

caféavdelningen där ni kan köpa korv med bröd, kaffe med tillbehör, dricka, överskottet från denna kväll kommer att gå till utsedd HJÄLPORGANISATION.

ANMÄL ER SNARAST TILL Irene 070-39 013 29 Kent 073-03 40 594

VÄLKOMNA

Bygdegårdarnas Riksförbund och SVT har en överenskommelse för detta arrangemang.

   "SVERIGE SKRAMLAR FÖR UKRAINA"

220327
2:a april kl:20.00-ca 22.30  sänds en galafrån Avici arena
"SVERIGE SKRAMLAR FÖR UKRAINA" med många kända artister som ställer upp gratis, Tanums Bygdegård kommer att visa denna sändning på storbild med ljudanläggning, Bygdegårdarnas Riksförbund har en överenskommelse med SVT att vi får arrangera detta.

Inget inträde utan ni lägger det ni anser ha råd med, Bygdegården kommer även ha öppet café med korv o bröd kaffe och till behör, överskott från försäljningen går till utsedd hjälporganisation, hoppas ni ställer upp.
OBS! Vi hann inte få med annons i veckovis det kommer info på detta sätt istället även på instagram.
Anmälan för deltagande måste göras till:
070-3901329 Irene, 073-0340594 Kent.


220301

220301

Hej

Nu har Tanums Bygdegårdsförening haft sitt årsmöte.

Bygdegårdsföreningen tackar Janne Danielsson för sitt arbete som ordf. under 2021 och fram till årsmötet, och hälsar Roland Joelsson välkommen som ny ordf. samt Gun Törnros som ledamot i styrelsen, och åter igen tacka alla som skött städning, kök, reparationer, renoveringar, utan alla dessa suveräna människor hade vi inte kunna visat upp

TAMUMS BYGDEGÅRD, med en sådan stolthet som nu finns, vi tackar också för allt otroligt fina stöd från hyresgäster, folk som varit här och tittat.

Vi kommer att driva på som vanligt med Bygdegården med att kunna kundanpassa lokalerna så mycket som går till era önskemål

när ni behöver lokaliteter. Hoppas vi ses och hörs.

Styrelsen

220223


Go kväll gott folk

Imorgon är det dags för ÅRSSTÄMMA 2022 i Tanums Bygdegård, jag hoppas att det kommer mycket folk dels för att få reda på vad som händer i Bygdegården och ha möjlighet att komma med ideer. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Passa på att komma och njuta av det fina med att det finns en iordningställd Bygdegård, där ni kan hyra lokaler för all tänkbar aktivitet, samt träffas och umgås.
Bygdegården har blivit mycket hyllad för sin nya uppfrächning, och att vi kämpar med glädje för att hålla lokalerna rena, vi fortsätter även med handsprit.

Varmt välkomna

Styrelsen220208 KALLELSE

220208
KALLELSE
Hej igen nu är det dags för årsstämma i
Tanums Bygdegård torsdagen 24 februari kl:18,30 skulle restriktionerna återkomma innan fastställt datum sker årsmötet digitalt vid deltagande digitalt skicka er mail adress till kentsvensson84@gmail.com så skickas länk till er för deltagande i digitalt möte.

Välkomna styrelsen Tanums Bygdegårdsförening

220208

Godmorgon
Nu är jobbet klart med lokalen i bottenvåningen pentry finns bryggare/vattenkokare micro koppar, toletterna har nya kranar en ny toastol en renoverad toastol nya bord samt möblerat för ca 20-24 personer en perfekt möteslokal med projektor proj.duk ljud lokalen är fantastisk ljus och trevlig tack till er som lagt ner så mycket energi och tid för detta projektet hittills har vi lagt ner drygt 3000 arbetstimmar sedan vi började med uppfrächningen av bygdegården nu ser vi fram mot att alla som har behov av lokal för olika ändamål hör av sig till Tanums Bygdegård.
Stöd vårat arbete gå med som medlem endast 100:-/år och medlem klicka på länken nedan
/bli-medlem

220118

220118

Hej igen nu händer det saker i Bygdegården
dom nya stolarna är på plats i café avdelningen och det fortsätter hända massor i nedre lokalen taket blev målat idag och det spacklas o grundas hjälp oss att heja på damen och herrarna som kämpar på skriv gärna kommentarer o peppa dessa och dela..........
en sak till ni glömmer väl inte att bli medlemmar klicka på länken nedan.
/bli-medlem

Nu e dom igång

220117

220117
Nu har gänget kommit igång på det nya året med att forsätta och underhålla fixa till i Bygdegården så den kan bibehållas med sin frächhet och trevnad för alla tänkbara aktiviteter det som påbörjats just nu är iordningställande och renovering/målning av lokalen i nedervåningen som blir utmärkt som möteslokal med ca 20-24 platser tillgång till internet bildprojektor nya bord stolar whiteboardtavla hoppas ni vill och kan stötta både arbetet/ekonomi med att hålla igång Tanums Bygdegårdsförening detta gör ni med att lösa medlemskap och uppmuntra follket som så idogt ställer upp ideellt både med reparationer städningar köket/kiosken ja allt som behövs nu ser vi fram emot 2022 hoppas att alla mår bra och pandemin dämpar sig.
Klicka på länken nedan om ni vill bli medlem kostnad för ett år är endast 100:-/medlem
/bli-medlem

211219

211219

God kväll Tanums Bygdegård är tacksamma för SPARBANKEN TANUMs generösa sponsring som vi mottagit denna månad vi har med hjälp av sponsringarna från banken kunnat inköpa hjärtstartare och nu även kan vi fortsätta att iordningställa ytterligare en lokal där det kommer finnas möjligheter till olika ändamål för allmänheten och företag numera finns det internet i fastigheten Tanums kulturskola arrangerar bild och skrivarstuga men även där dom har tillgång till stora salen inkl. scen ljudanläggning mikrofoner där dom kan träna.

Tanums Bygdegårdsförening tackar alla vår medlemmar för all stöttning hoppas att det finns mycket folk som tycker om det som skett med Bygdegården och kan tänka sig att SATSA EN HUNDRING PER ÅR SOM MEDLEM ni är välkomna ha en skön och GOD JUL
 /bli-medlem
211119

211119
Nu har våra "pyntansvariga" Inger och Rosa ordnat och sett till att det blivit julpyntat för er som kommer på besök till Tanums Bygdegård det är ett flertal hyresgäster som skall ha julbord och då tycker vi att det skall vara trevligt och stämningsfullt Harding har varit behjälplig med kablar och stegar och lite annat fix vill även passa på att tacka alla som hjälpt till med café avdelningen, köket och all städning som utföres konstant hela tiden; allt för att ni som hyr Bygdegården skall känna att det är frächt och hygieniskt.
/bli-medlem

211112

211112

Hej Vi har haft en stor kontroll på ventilationssystemet i Bygdegården en så kallad OVK och det var godkänt.

Nu är det fullt upp med uthyrningar i Bygdegården Kulturskolan, Fester; Bröllop, Barnkalas, Möten, Utbildningar, Mattcurling 3 dagar i veckan Bridge varje måndag,

fasta hyresgäster i nedervåningen och andra våningen och det har bokats för julträffar med julbord och sammankomster av olika slag nu ser vi framåt och har ni några önskemål som ni tror kan passa in i verksamheten så hör av er vi kanske kan ordna något trevligt kanske det finns ungdomar som har något man kan ordna med sedan är det mycket glädjande att vi nu är ca. 150 st medlemmar som stöttar Bygdegården så vi kan fortsätta wow vad positivt vill ni som läser detta också bli medlem och stötta verksamheten för en hundring om året och medlem tryck på länken nedan. Vi hörs o syns
/bli-medlem

221021

211022
Hej nu känns det att hösten e riktigt på G
Ett stort tack ännu en gång till all er som visat så enormt mycket uppskattning och givit så många lovord för restaureringen av Tanums Bygdegård och tack till alla nya och gamla medlemmar ni behövs så vi känner det värdefullt att bibehålla det som redan är fixat med Bygdegården.
EN PÅMINNELSE OM EVENEMANGET FÖREGÅNGERSKAN
Onsdagen 27 oktober kl:19.00 anmäl er senast 25/10-21 till
Birgit 070-6099144 Irene 070-3901329
enligt vad som sagts
Ett humoristiskt och skämtsamt upptåg som måste ses
Klicka på länken nedan så får ni ett litet prov.
https://www.youtube.com/watch?v=VeKrxEc72Do

211011

211011
Äntligen blir det ett öppet hus Tanums Bygdegård...

211011

211011

En påminnelse ni har väl inte glömt?

211005

Hej vi tackar för den fantastiska publiken (drygt sextio personer) som kom på "Flaksommar" evenemanget det var mycket  uppskattat många fina ord och beröm för arbetet som blivit utfört Bygdegården.
Nu till något nytt och trevligt:

Nu äntligen gott folk har vi spikat ett datum för det utlovade "ÖPPET HUS" där ni är välkomna på en kopp kaffe med fika korv med bröd också självklart en rundvandring lite snack och info

Portarna slås upp:15/10-21
Politiker och anställda i Tanums Kommun KL:09.00-12.30

FÖR ALLMÄNHETEN ÄR ALLA VÄLKOMNA KL:17.00-20.00 hoppas vi ses varmt välkomna.
Tanums Bygdegårdsförening
211003

211003

Godmorgon

Igår var det en helt känslomässigt fantastisk dag och afton evenemanget i Tanums Bygdegård "FLAKSOMMAR" blev en upplevelse när man förstår hur viktigt det är välja sina vägar Göran Bengt och inte minst en ljudtekniker som verklgen kunde detta med känslan i kroppen skickligheten med ljudet ja allt var bra Tanums Bygdegårdsförening fick mycket beröm citat "oh så fint det blivit" "men vad frächt" "fantastist så rent o frächt här doftar inte bara gammal bygdegård det är rent och frächt" "vilket bra arrangemang med kaffe o fika i pausen".......

också denna värmlänning (Göran) som öppnade sig totalt hur livet kan bli och varit, han vet han startade ju "MOPPETURNEN"som sedan blev känd av i stort alla artister. Vi blev lite drygt sextio i publiken kanonfint.

TACK till alla vackra fina beröm och ord för vi lyckats få så fint i BYGDEGÅRDEN och att ni stöttar oss så vi kan fortsätta.

Vi kommer med ett nytt evenemang 27/10-21 "FÖREGÅNGERSKAN"klicka på länken och kika https://www.youtube.com/watch?v=VeKrxEc72Do


210920

210920
HEJ
NI HÄR VÄL INTE MISSAT DET MEN DET ÄR JU INTE FÖR SENT ÄNNU ANMÄL ER TILL DETTA TREVLIGA ROLIGA MUSIKÄVENTYR
Hej igen den andra (2:a) oktober då blir det efter att pandemin lugnatsig och så många är försiktiga och FHM restriktioner har lättat kan vi med stor gllädje ta hit en sång, musik och berättarföreställning med Göran samuelsson & Bengt Bygren
kallad FLAKSOMMAR alla är hjärtligt välkomna att uppleva det lilla men oerhört mysiga med ett Bygdegårdsarrangemang.
Inträde 150:-/person i entréavg. ingår kaffe och smörgås).
Anmälan senast 27/9-21till:
Irene 070-3901329 alt. Birgit 070-6099144
Välkomna Tanums Bygdegårdsförening Ideell

210912

210912
Hej igen den andra (2:a) oktober då blir det efter att pandemin lugnatsig och så många är försiktiga och FHM restriktioner har lättat kan vi med stor gllädje ta hit en sång, musik och berättarföreställning med Göran samuelsson & Bengt Bygren
kallad FLAKSOMMAR alla är hjärtligt välkomna att uppleva det lilla men oerhört mysiga med ett Bygdegårdsarrangemang.
Inträde 150:-/person i entréavg. ingår kaffe och smörgås).
Anmälan senast 27/9-21till:
Irene 070-3901329 alt. Birgit 070-6099144
Välkomna Tanums Bygdegårdsförening Ideell
 

210912

210912

God förmiddag vi lägger ut lite bilder på det sista vi fixat till i Bygdegården så nu känns det som en stor seger för oss att det blivit klart det har renoverats uppfrächats både in och utvändigt alla nödutgångs skyltar är ytbytta mot nya och testkörda nya mörkläggningsgardiner i stora salen och café avdelningen det finns mycket mer som är åtgärdat men vi sparar det för ett öppet hus är ju på gång och då kan ni se allt som är utfört.

Ett stort jättetack till alla er som ställt upp med kunskap och arbetskraft tack vare er och alla nya o gamla medlemmar som ser till att vi kan använda Bygdegården med detta sagt så är det fullt möjligt nu att göra som så många andra redan gjort nämligen

DET FINNS JU LOKAL ATT HYRA I TANUM för allt tänkbart ytnyttjande hör av er
nu finns det också storbildsduk med projektor ljudanläggning mikrofon headset Tack alla företag som stöttar verksamheten ni får ju som tack en reklamskylt uppsatt i entrén.

210902

210902

Hej alla nu är det dags för lite ny info vi börjar med att det har varit mycket uthyrningar av alla de slag de som hyrt jublar över hur bra och fint det blivit i Bygdegården frächt o rent fler och fler företag stöttar verksamheten och en mycket positiv nyhet är att det tillkommit mycket nya medlemmar.

Målning och uppfrächningen har gått fantastiskt bra nu är lilla salen, övervåningen klar, lilla köket klart nu i helgen som kommer,

det blir lite bilder att kika på för er.Tack till alla som ställt upp och till Filip, Harding, Göran, Inger, Gun, Rosa, Irene, Magnus, Kent

Gilla och dela detta så vi når ut till massor av folk.


210625

210625
Tanums Bygdegårdsförening önskar alla en GLAD MIDSOMMAR och hoppas på att vi syns o hörs i Bygdegården vid något tillfälle antingen som besökare till sammankomst fest möte eller du kanske skall anordna något själv och hyr Bygdegården.

MÅLAT OCH KLART

210617

Go eftermiddag nu gott folk är det äntligen efter mycket slit o jobb färdigmålat på TANUMS BYGDEGÅRD den är så leende och fräch nu både in och utvändigt Inger Filip Göran Harding pustar ut och även Kent som mestadels fixat köksregionerna o lite annat pill Birgit o Ann-Marie Irene med fikabröd har städat o fejat skött kaffe och smörgåsar vid uthyrning nu vill vi tacka alla som bidragit till denna stora uppfrächningen och inte minst till våra stödjande företag i kommunen Vuxenskolan Tanums Kommun

Tanums Sparbank som sponsrat BYGDEGÅRDEN med HJÄRTSTARTARE/utbildningar

tack till våra fina hyresgäster som som tycker det blivit så frächt och fint nu återstår det att fixa lilla salen den kommer vi att ordna efter sommaren men nu hoppas vi kunna ordna med ett "ÖPPET HUS" så snart det går vi återkommer om detta.
Klicka på länken/bli-medlem
Klicka på bilderna för större storlek

210609

Målningen rullar tur med väder har vi nu närmar vi oss slutet det är fönster och plåtdetaljer grundmuren kvar och lite blandat pyssel Harding Inger Filip Göran är verkligen energiska ett stort tack till er
Kent har fixat till åtgärder som kom till vid kontroll av kommunens
inspektör livsmedel och putsat fönster målat räcke ni som gillar uppfrächningen får gärna dela inlägget på det viset tackar ni dom som målar å ligger i som vanligt tjatar jag att det kostar bara 100:-/person både unga och äldre att bli medlem och stödja driften och underhållet av Tanums Bygdegård klicka på länken nedan 
/bli-medlem
har ni några önskemål/ideer på något arrangemang hör av er till mailto:kentsvensson84@gmail.com
Det kommer bli ett arrangemang i Bygdegården 2/10-21 Flaksommar ett roligt musikaliskt tilltag
27/10 Föregångerskan ett trevligt teaterspel från tiden då kvinnorna kämpade för sina rättigheter till rösträtt

210529

210529

Godmorgon nu har det blivit fixat och uppfrächat i hela köksregionen/kiosken entrén till köket toaletten bredvid köket Filip har som vanligt fixat spacklat lagat och målat Kent har skrubbat slipat golv bonat och putsat ordnat diskmaskinen ja nu är det verkligen frächt och till veckan börjar det skrapas målas på utsidan.

Igår var det LIVSMEDELSKONTROLL där det kom inspektör från TANUMS KOMMUN det gick bra med en del som skall åtgärdas inga krångliga eller stora grejer en mycket bra dialog där man fick mycket råd och tips så ni som käkar något i Bygdegården vet att det är okay. Nu ser vi fram mot planerat öppet hus när restriktionerna lättar. Vi hoppas på att fler vill ha medlemskap i TANUMS BYGDEGÅRD nu när det blir så fint och attraktivt så vi kan bevara BYGDEGÅRDEN så länge som möjligt det kostar ju bara 100:-/år och medlem naturligtvis gäller det för både UNGA och ÄLDRE klicka på länken nedan
/bli-medlem

210514

210514

Lite ny info vad som händer i Tanums Bygdegård Filip är ju som vanligt aktiv med uppfrächningen nu i gången till köket diskrummet och stora köket väggar o tak element underredet till den stora rostrfria bänken i diskrummet är målade det återstår slipning och målning av skåpluckor kyl och frys är också utbytta ny stor kaffebryggare på plats (20 koppar/bryggning tar ca 7 minuter).

Som vanligt ber vi allmänheten om stöttning genom att gå med som medlem endast 100:-/år och medlem klicka på länken /bli-medlem för att kunna driva Bygdegården som naturligtvis är till för er som behöver lokaliteter privat eller företag föreningar kommunen det finns både projektor storbildsduk trådlös headset microfon ljudanläggning hörslinga.

210428

210428
Nu har Filip varit igång igen delen mellan svängdörrarna till köket har han slipat spacklat och målat även dörrarna är målade nu det lyser upp ordentligt ljusa fina färger så småning om går vi vidare till diskrummet vi kommer hålla er uppdaterade med fortsättning av uppfräshningen i Bygdegården både på utsidan och invändigt.
Hoppas ni vill stötta vårat arbete så det blir en Bygdegård som kan användas till många ändamål.
Visa ditt stöd om du inte redan är medlem så klicka på länken nedan
/bli-medlem
Medlemsavgiften är 100:-/medlem och år (Januari till sista December)

210422


Hej alla nu börjar det hända saker igen vi har startat upp vår/sommar projektet med fortsättning där vi slutade hösten 2020 Göran Harding Filip och våran trogna chaufför Raymon som kör och hämtar sådant vi behöver som nu t.ex en skylift nu är det tvättning som gäller på norra gaveln och baksidan Bygdegården det skall skrapas och målas efter det får torkat Filip har också börjat slipa och spackla på insidan lokaliteter vi kommer köra paralellt ute/inne allt för att Bygdegården skall bli ändå mera inbjudande det har varit mycket bra beläggning på uthyrningsdelen under jan februari mars
behöver du/ni lokal för just ditt ändamål hör av dig vi ordnar även med kaffe smörgås bulle korv dricka om ni behöver till sammankomsten. det kommer info vad som händer under resans gång bli gärna medlem och stötta projektet "FRÄCHA UPP TANUMS BYGDEGÅRD"medlemsavgiften är 100:-/år och medlems avgiften från             
1:a jan.-sista December


210416

Go kväll
Nu har det äntligen dragits igång igen med restaurering i Bygdegården Inger Filip o Harding har renoverat logen och fixat till toaletten och fikarummet på scenen så våra aktörer som kommer och skall använda scenen
kan få det fräscht o fint imorgon fortsätter vi med större städning på scenen och ordnar med belysning bakom scenen.
Nu hoppas vi att pandemin kan släppa taget och då gött folk kommer vi att ha öppet hus så ni kan komma och kika vi återkommer när detta blir ha en fortsatt skön kväll

210416

Här ser ni resultaten efter idogt arbete frächt o fint för våra användare av scenen

210403  GLAD PÅSK

GLAD PÅSK hälsningar till er alla hoppas vi kan ses och höras i TANUMS absolut trevligaste och fina  mötesplats i CENTRUM där ni är välkomna att ha era möten fester kalas vi har börjat så smått igen med förbättringar så ni skall känna att BYGDEGÅRDEN  fortfarande kan användas det finns både ljudanläggning projektor rejäl storbildsduk som blivit uppskattad av utbildningsledare och andra användare stor café avd. stort dansgolv stor upphöjd scen mörkläggningsgardiner mindre sal stort och litet kök med tillbehör porslin
stor  kaffebryggare
(20 koppar/gång) fina hygieniska toletter i en av toaletterna med skötbord för dom mindre ni mixar ihop det som passar till just erat behov. 
Hoppas ni vill hjälpa till att bevara BYGDEGÅRDEN och stötta genom t.ex att bli medlemmar för endast 100:-/år och medlem klicka på länk nedan 
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem 
Vill ni hyra och har funderingar klicka på länken nedan för mer info.
www.tanumsbygdegard.com/kontakt

www.tanumsbygdegard.com210313

210313

Hej tänkte komma med en liten men ändå viktig påminnelse som ni alla vet håller vi våran bygdegård igång med mycket hjälp av frivilliga och naturligtvis ni viktiga medlemmar vi är nu en bit in på 2021 skulle se fram emot att få in medlemsavgifterna för 2021 det är 100:-/år och medlem med tanke på att vi inte kan ha evenemang o fester så blir våran kassa liksom som det blir för alla föreningar mindre intäkter vi måste ju ha värme el försäkringar för att allt skall fungera Bygdegården har ju trots pandemin kunnat ställa om med bord stolar på säkert corona avstånd vilket har genererat hyfsat med uthyrning med tillåtet antal deltagare både utbildning och vaccinering hoppas ni vill sätta in medlemsavgiterna klicka på länken så kommer ni till sida med uppgifter BG eller Swish www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem hjälp gärna till med att få fler nya medlemmar.
På bilden ser ni två stolar men idag med gällande regler covid är det en stol vid varje bord.


Nu har vi haft årsstämma 2021 

Tanums Bygdegård har nu genomfört sin första digitala årsstämma 2021 det fungerade bra styrelsemöten har skett digitalt under året det är ju ett nytt sätt att kunna vara corona säkrade medlemmar skickade sina mail adresser så dom fick en länk att klicka på så vips var dom med i mötet.Vi har även uppdaterat namn i styrelsen klicka här /styrelsen

ÅRSSTÄMMA

210218
Nu närmar vi oss Tanums Bygdegårds digitala årsstämma glöm inte skick er mailadres till klicka på länken /styrelsen för att få länk till mötet
DELA DELA ......


210216

210216
Go kväll vill gärna påminna er medlemmar att skicka mail med era mailadresser så ni kan vara med på digitala Tanums Bygdegårds Årsstämma tiderna är ju fortfarande sådana att vi skall vara försiktiga så vi kör corona säkrat.
När vi fått era mailadresser kommer ni att få ett mail där det finns en länk som ni klickar på och vips så är ni med i mötet mer info kommer alltså hur ni går tillväga via mail.
Hoppas att vi blir fler medlemmar ni som inte riktigt kan bestämma er hör gärna av er om ni funderar på något avgiften är 100:-/medlem och år.
DELA DETTA så att så många som möjligt läser och tar till sig.
mailadresser dit ni kan skicka er adress finns på hemsidan www.tanumsbygdegard.com/styrelsen
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

210202 

Kallelse 

Ordinarie Årsstämma

Hej då var det dags för Ordinarie Årsstämma
Tanums Bygdegårdsförening Ideell 
25 Februari 2021 kl.18:30
På grund av rådande covid 19 omständigheter kan du närvara digitalt via din e-postadress. Anmäl din e-post adress
 till roland.joelsson@telia.com eller kentsvensson84@gmail.com.
När ni skickat er e-post adress kommer det en länk som ni klickar på
en inbjudan att vara med i mötet 
mer info hur ni kommer in i mötet kommer senare här på Tanums Bygdegårds sida
Klicka på länkarna nedan där finns filer med kallelse verksamhetsberättelse verksamhetsplan

Kallelse årsstämma 2021.pdf
verksamhetsplan 2021.pdf
verksamhetsberättelse.pdf

210127

210127

Tanums Bygdegårdsförening har denna veckan skrivit sponsoravtal med Sparbanken Tanum Banken ställer upp med sponsring till en så viktig apparat som en HJÄRTSTARTARE som kommer att installeras tillgänglig i lokalerna dessutom ingår det i sponsringen att vi kommer utbilda i första hand dom som arbetar med Bygdegården det är HLR Första Hjälpen Hantera Hjärtstartaren och även luftvägsstopp Bygdegården tackar den lokala

SPARBANKEN TANUM för denna omtänksamma sponsringen inte bara till Bygdegården utan även till en extra säkerhet till både bygdens folk och dom som hyr lokalerna ett stort TACK.

Styrelsen Tanums Bygdegård.

DELA gärna detta inlägg

20210111

210111

God fortsättning till er alla nu får vi hoppas att det blir ett bra 2021 för alla människor att vaccin och sjukvård fortsatt fungerar trots alla problem och press. Som så många andra säger så ETT STORT TACK TILL ER ALLA YRKESKATEGORIER INOM VÅRD OMSORG TRANSPORTER ATT NI ORKAR NI BÄR UPP
SVERIGE

Nu är det ett nytt år och med det så påminner vi om att vi ser fram till att vi ökar medlemsantalet skicka gärna medlemsavgift via

BGnr:128-4645 eller SWISH Nummer: 123-068 47 46
glöm inte skriva namn adress/epost på den eller de personer det gäller även företag/föreningar som vill bli medlemmar är hjärtligt välkomna
Medlemsav per person 100:-/år
Företag/föreningar1000:-/år

Vi behöver allt stöd för att kunna driva Tanums Bygdegård en stor trevlig träffpunkt möten kalas bröllop ja listan är lång vilka möjligheter det är med Bygdegården som dessutom nu är mycket fin och uppfrächad mitt i centrum av Tanumshede

201222

202212
Tanums Bygdegård ideell förening önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År
hoppas vi kan ses på det nya året vi hoppas kunna ha ett öppet hus för allmänheten så ni kan se hur fint det blivit
Bygdegården tackar för allt positivt som sagts under arbetets gång
tack till alla berörda och tack till företagen som ställt upp för Bygdegården samt Studieförbundet Vuxenskolan väst och Tanums Kommun som givit oss råd.
Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening

201129 första advent

201129

Ett stort HEJ till er alla som stöttat och blivit nya medlemmar och även till er övriga medlemmar ett jätte tack för alla väl valda ord som gjort det mycket lättare att få fint i Bygdegården stora salen entrén toaletterna mellangången kiosken caféavdelningen framsidan Bygdegården och södra sidan inklusive fönstren allt detta är färdigt o klart det har blivit fantastiskt fint tack till er alla som ställt upp med både fixning städning kaffe osv. hoppas vi kommer igång till våren igen med resten nu lägger vi ut foton så ni kan se hur det blivit ett av fotona är taget när det var uthyrt till utbildning som Tanumsföretaget Västkompetens AB utförde supernöjda blev dom där det beställdes morgonkaffe frukost kaffe tre kaffe och en riktigt stor "panoramabild" till powerpointen inklusive bra ljud.

Nu har Bygdegården tänt upp till första advent ha det bra ta hand om er på bästa sätt vi kommer att ha ett öppet hus så fort det blir tillfälle med tanke på covid 19 som stoppar stora samlingar vi återkommer.

201026-30 
nu börjar det nalkas slutet

201026-30 nu börjar det nalkas slutet

Go kväll nu ser vi att det börjar komma mot slutet av det pågående projektet med iordningställande och hyfsning i Bygdegården under den gågna veckan har Inger Harding Kent Göran och Filip hållt igång.Det känns bra att se resultatet vilket är underbart vackert och fint och tack till alla er som givit oss ett sådant enormt och berömmande hur vi lyckats få det så fint folk har delat det som informerats och det har kommit intresserade och kikat vi lägger ut några foto så ni kan se lite resten får ni komma till Bygdegården och titta och tack till er som kommit med kaffe o fika å till alla nya och gamla medlemmar företag som stödjer oss på olika sätt.
(den gamla trappan till läktaren skall få vara orörd nostalgi)


201021-26

201021-26
Hej nu undrar ni säkert varför det inte kommit någon uppdatering på utfört arbete men nu kommer det vi håller ju på i entrén det har och är mycket arbete där med spackling slipning en hel del fönster som måste fixas till detta tar sin tid och även alla dörrarna o toaletterna nu är vi riktigt bra på gång mot slutfasen i entrén
och skall gå på nästa del inomhus.
Tack för att ni följer vårat arbete det värmer idag är det Harding Inger Göran Kent som fejar vill passa på att hälsa till Irene också hoppas ditt opererade knä rättar till sig.
Medlemsantalet har ökat men det finns gott om plats för fler medlemmar som vill vara med och stötta så vi kan hålla igång TANUMS CENTRALT BELÄGNA MÖTESPLATS tillgänglig för allmänheten föreningar företag som behöver lämpliga lokalytor
med diverse tillbehör.Klicka på länken nedan.


201020

2010220
Idag blev innertaket färdigmålat i entén golvlister slipas väggarna är stort sett klara för att börja målas likaså dörrar foder vi fortsätter imorgon igen tack för idag alla medverkande.

201019 Nu drogs det igång igen 

201019 Nu drogs det igång igen
Ja nu samlades krafterna igen Harding Göran Inger drog igång med projekt entrén det spacklas o lagas både tak och väggar Roland A kom och ordnade med skorstenen Raymon körde skyliften både hit och tillbaka Filip o Kent ordnade slutfasen i "kiosken" och så så kom Laila med fika till elva kaffet.
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan Tanum

201012-14

201012-14
Go eftermiddag tisdagens arbete bestog i att ordna med det nya nyckelsystemet o kolla upp alla dörrar Harding lagade och fixade till den ena nödutgången så nu är det fyra stycken helt iordningställda Branddörrar (Nödutgångar) och två styck övriga utgångar alla nödbelysningsskyltar är i ordningställda och lyser i dag onsdag har Harding ordnat med diverse justeringar och putsat fönster på baksidan Kent håller på att demontera hyllor o diverse i kioskdelen så vi kommer åt ordentligt för upprgradering.
Lägger upp ett foto så ni kan se så ljust det blir

201011 Vi kom idag också..........

201011 Vi kom idag också.... Hej hoppas helgen varit bra. Det blev arbete i Bygdegården idag i alla fall Inger Irene Filip ordnade med alla nytvättade gardiner och låshakar i fönstren Harding ordnade med dubbeldörrarna till lilla salen och hann även med at gjuta och laga trappan till köksingången Kent drog kabel och ordnade högtalarna så dom hänger på väggen numera imorgon skall jag försöka att lätta på spänningen för er och visa något foto.Bygdegårdsförening samarbetar med  Studieförbundet Vuxenskolan i hela projektet.


201008

201008
Idag har vi tagit ledigt och vilar även nästa vecka det kommer vara hantverkare i Bygdegården som skall ordna med varmvatten rörläggaren sätter in en ny beredare och det kommer även elektriker och nytt låssystem till hela Bygdegården.Ha en trevlig o skön helg allihop.

201005-07  Nästan färdigt stora salen cafeavd.

201005-07 
Hej igen det blev lite uppehåll i infot men nu kan vi meddela att det går väldigt snabbt mot KLART i stora salen och cafe avdelningen tack alla som ställt upp både med jobb kaffetransport nya och gamla medlemmar som stöttar detta projekt ni kommer med all sannolikhet bli positivt överraskade lägger in ett litet smakprov hur det ser ut vi hörs.


201001-02 Fredag

201001-02

Fredag alla nöjda med jobbet i Bygdegården som går framåt nu väntar vi på lite hantverkare som skall in och fixa lite grejer.
Nu har vi fått sex nya medlemmar på tre dagar välkomna till er.
Och plats för mer nya medlemmar finns det trevlig helg.

200930  Nu börjar man se helheten

200930 Nu börjar man se helheten

Hej på er alla som rubriken säger så kan man nu se hur vackert o fint den gamla bygdegården blir invändigt vi som håller på har varit försiktiga och försökt så långt som möjligt renoverat och hittat tidsenliga kulörer som vi tycker stämmer bra in i lokalerna Reine på Colorama i Tanum har varit mycket behjälplig med att ta fram färger som vi bestämt oss för det är några som vågat sig hit o kikat och dom är otroligt positiva nu känns det som vi kämpar för att kunna ha igång Tanums stora lokal för sammankomster av alla tänkbara slag både privata företag föreningar teatrar ja listan är lång för vilka ändamål som Bygdegården kan och troligtvis blir använd till efter denna stora genomgång Bygdegårdsföreningen vill också tacka nytillkomna medlemmar som tycker att en hundring e de allt värt det kanske du som följer o läser tycker likadant om du inte är medlem tryck på länken nedan.


200928-29 Två dagar

200928-29

Ja då var det dags det kom inte någon uppdatering igår men här kommer det det på två dagar istället.

Igår var det igång igen samma gäng som vanligt det blev målat nederdelen av vägarna i stora salen spacklat i taket under läktaren laserat golvlisten idag började arbetet lite senare på dagen det är ju Boule på förmiddagen men i eftermiddag kom det igång igen laseringen golvlisten blev klart lagning tak under läktaren klart förberedelse för fortsatt målning imorgon hoppas ni följer oss.

Kent har fått frågor varför inga foton är med svaret är vi håller er på spänningen så ni får vara till tåls men att det blir vackert och fint det kan vi lova er.

Stöd gärna vårat arbete genom att bli medlem (klicka på länken nedan)och även dela våra inlägg.

200925 Mycket målning idag

200925
Denna dag känns helt fantastisk på morgonen idag kom som vanligt Harding Inger Irene Filip Göran och sedan Bertil lika glada och positiva som vanligt Kent fixade stänkplåtar till tvättställ maskerade så vi låg lite före dom som målar och det skall ni veta att det var tur jag var lite före sedan igår för attans vad det går undan tack till Kerstin som kom med elva fika idag.
Tack även till Ann-Marie som kom och hjälpte oss med städning
Bygdegården är uthyrd Lördagen så vi kunde inte lämna med allt skyddspapper o maskering. Nu ser vi fram mot helg o ta det lungt så ses vi på Måndag TREVLIG HELG.
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200924 Bygdegården fixas till


200924

Idag har en del av gänget spelat mattcurling i Bygdegården ihop med SPF
när dom var klara byttes det kläder o efter några minuter var det full aktivitet igen med renovering Inger o Göran Filip håller på med det gedigna arbetet med fönster Filip o Irene täcker golv o tejpar Harding gav sig på väggarna i stora salen med spackling och lagning han hann med att måla taklisten och en del av väggen sedan kom Bertil tog tag i målning fönster cafédelen Kent har hållt på med maskering så det kan börja målas ett stort tack till Laila o Rolf som kom med fika på em.Hoppas fler folk i bygden tycker detta är trevligt och gärna vill bidra och stötta detta projekt att vi skall kunna driva och bevara bydegården så länge som möjligt.

200923 Inomhus

200923 Inomhus

Go kväll Under hela dagen idag har det varit igång med färgval hur skall vi ha det med kulören o.s.v. det är nu klart så här långt.

Filip Bertil gav sig på fönster på café avdelningen Inger gick direkt på målning fönster stora salen Irene kom med elva kaffet och gav sig sedan på med gardiner som skall ner och fixas till.

Kent har grejat med nedplockning av gammalt kablage som inte har någon funktion efter kl. 12 kom Harding i ett jäklans jehu och gav sig på resten på fönstren med slip o spackling sedan direkt på väggarna det tar ju en stund det som måste göras innan målning tack alla närvarande idag ses imorgon.

Är det någon som läser detta som tycker det skulle vara trevligt att kika hit eller har lust att avlasta Irene med kaffet så är ni välkomna ring Irene (070-3901329) så hon vet om ni fixar fikat.


200921 Nu är vi igång igen

200921 Nu är vi igång inne i Bygdegården
Full fart med skrapningn spackling underarbete av fönstren i stora salen gardinerna nertagna Inger och Göran Filip. Harding har tagit ner ytterdörren på baksidan och renoverar den sedan har vi ett gäng som kör stolar tvättar tyget och putsar stommen på samtliga stolar ( någonstans mellan 130-150 stolar tror jag jag kan ha fel siffra får kolla detta)Anne-Marie Gun Rosa Irene Ann-Helén. Kent har fixat med köksavd. och kioskdelen scenen med div. Ge dessa människor en delning och positiva hyllningar så som ni brukar göra det värmer så gott i själen.
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200917 Bygdegården

200917 Bygdegården
Go kväll idag har det varit aktiviteter i Bygdegården SPF har spelat mattcurling men det hindrade att några andra kunde bära ut skräp och frysbox som havererat Raymon o Filip fixade så detta kom till tippen.

200916 Fortsättning Bygdegården


Hej Nu har vi bestämt oss för vad som skall börjas med "att göra listan " vi kommer att starta med en hel del målning slipning tvättning fixa fönster på insidan det kommer att vara aktiviteter ett tag framöver.Givetvis blir vi glada för alla kommentarer och hejarop som delas ut under resans gång det blir ett antal personer som kommer att hålla på så uppmuntran har aldrig varit fel.Vi tackar även alla gamla som nya medlemmar (MEDLEMSANTALET HAR ÖKAK DET TACKAR VI FÖR DET FINNS JU FORTFARANDE MÄNGDER AV PLATS FÖR FLERA MEDLEMMAR) gå gärna in och läs både här och på Facebook vi håller er uppdaterade på vad som händer så ofta tillfälle ges.Dela så fler får reda på att vi börjar på ny kula igen med upprustningen.200902 Bygdegården

200902 Bygdegården

Go kväll nu är ventilationsanläggningen inställd och testkörd det känns bra så det är dags att ta nya beslut om vad som står på tur i projektlistan "att göra" vi kommer att fixa och dona så ni som antingen hyr lokal eller kommer på besök skall känna att här är det trivsamt och varmt å mysig atmosfär hoppas att ni hjälper oss med att t.ex bli medlemmar det kostar trots allt bara 100:-/år.
Vi tackar åter igen för alla nya medlemmar och fina reportage som
blivit offentliga tack.....det gör att vi tycker det blir mycket trevligare
att fixa o dona tack även till alla er som skrivit så fina kommentarer

200825 o 26 Tisdag/Onsdag

200825 och 200826 Bygdegården

Nu äntligen har det fixats till det sista med målningen och lite efterjusteringar humöret på detta arbetsfolket är glatt o på topp på onsdag kom det ett härligt gäng kvinnor med spänner o trasor o fönsterskrapor o ett jädrans trevligt humör o glädjen sprudla både på insidan Bygdegården och även utsidan det fejades och städades putsades fönster tack Ann-Marie, Rosa, Laila, Ann-Helén å naturligtvis som dom andra arbetsdagarna kom Irene med kaffe o kaka vi har även idag haft kontroll/genomgång av ventilationstekniker på luftsystemet.

Återkommer med mer info framöver gå in på hemsidan och kika det finns också länk nedan att klicka på:
www.tanumsbygdegard.com

www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem för er som funderat färdigt och vill stötta driften av Tanums Bygdegård vi tackar än en gång till alla som stöttar både gamla som nya medlaemmar.

200820 Torsdag

200820 Torsdag
Nu börjar vi se slutresultatet på "projekt uppgradering fasader Tanums Bygdegård" idag har det justerats fixat finlir det känns otroligt underbart vilket resultat det blivit vi fortsätter efter kommande helg med puts och städning transport till tippen.
Så här långt vill jag som skriver detta åter tacka för ett kolosalt engagerande arbete från er alla som ställt upp och även ge ett jätte tack till er som blivit nya medlemmar och känner att ni vill stödja Tanums Bygdegårdsförening sprid gärna vidare att det behövs mera medlemmar .
Som vanligt ber vi er att klicka på länken nedan:
www.tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200819 Onsdag

200819 Onsdag Ranebo halva dagen
Idag har kämparna tagit bara en liten stunds avkoppling för att
åter komma med nyladdade krafter och ideer det har blivit slipat och målat på balkongräcket Göran och Filip la på ett lager vit metallfärg fortsätter med ett till imorgon Inger har fixat o målat karm och balkongdörren Harding har lagt på en skiva och renoverat Nödutgången (Branddörren) från dansgolvet Kent har slipat bägge dörrarna på södersidan oljat dom och målat handledarna hoppas ni tar er tid om ni är i Tanumshede kika på Bygdegården den skiner och ler åt oss alla ........

200818 Tisdag

200818 Tisdag Bygdegården

Info idag är att det blivit målat på grundmurarna södersidan mot skolan börjat med skrapning målning ovansidan vid balkongen både vitt och rött samt fortsatt med tvätt och målat klart entrén.
Hjälp oss så information går ut till så många som möjligt.  


.

200817 Måndag 

200817 ny vecka Bygdegårds arbete

Hoppa ni alla har haft en skön helg och kanske varit och kikat på Bygdegården. Som vanligt även denna morgon kom dom med gott humör och positivitet och började med som vi kallade "finliret" det har blivit målat på grunden idag kollat över fönster med färg och kitt slipat målat tvättat vid entrén
klart för målning imorgon men det återstår mer vi återkommer.

Har ni bestämt er för att stödja detta projektet att driva Bygdegården och vårda så gott som går men det behövs mer medlemmar så därför skriver jag som vanligt.

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN:200814 Fredag

200814 Fredag vilken fantastisk vecka Bygdegården lyser med glädje på oss

Fredag morgon manskapet i full gång igen lika glada och positiva som vanligt det går fantastiskt bra med detta stora projekt och ni som inte varit framme och tittat ta er en tur och kika de personer som varit här och tittat ger sitt beröm och tycker att Bygdegården nu är en fantastiskt fin byggnad och det gjort underverk på denna gamla fastighet jag som skriver här tackar och bockar till er som utför allt detta arbete med gott humör och enastående hantverk inga namn utan gäller alla er som ställt upp och dessutom tackar jag till de nya medlemmarna.
Som vanligt finns det en länk att klicka på så tveka inte att stötta verksamheten som alla i kan hyra o mötas i.


200813 Torsdag

200813 INFO Bygdegården

Nu börjar vi se en kraftig förändring på denna vackra bevarade Bygdegård som nu ser så nöjd och tacksam ut med nya material o nya fina färger ja det syns att den njuter lika mycket som de som jobbar med hela själen för ett bra resultat folk kommer fram och tycker att detta är citat: vacker byggnad, det behövdes, vilket jobb,osv....nu ser vi fram mot att corona snart lugnar ner sig så vi alla kan vara fria igen och ha sammankomster i Bygdegården och som vanligt en länk under att klicka på för stöd till verksamheten ( Endast 100:-/år ) tack på förhand.


200812 Onsdag

200812 Fortsättning med Bygdegården

Nu börjar man se hur bra detta blir mycket timmar och slit men resultatet blir bra färg på dörrar panel kittade fönster fixade plåtar byte av dålig panel ja listan är lång på arbete men åter igen utföres av duktiga kunniga folk både kvinnor och män det lyser upp Både Bygdegård och Bygdegårdsplanen där det cirkulerar mycket folk med bussar vi är ju faktiskt i Centrum hoppas nu att ni fortsätter att dela mycket och vi tackar för allt beröm som givits.
Torsdag fortsätter det på höga höjder kolla in imorgon eftermiddag så kommer info om arbetet.Tack för idag Inger Göran Harding Gerhard Filip Bertil Magnus o Irene med kaffekorgen.
Här kommer en länk att klicka på som vanligt:
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200811 Tisdag 

Efter lite avkopplande Boulespel på förmiddagen efter detta uppvärmningspass fortsätter de trogna frivilliga denna dag ( Harding, Göran, Filip, Inger, Magnus, Bertil, Gerhard)  att fixa fönster på framsidan och börjat med byte bräder foder lekt på södersidan som är dåliga samt kommit igång med målning vädret är ju med oss så nya tag imorgon igen har ni lust så kom gärna o titta hur det blir och jubla o klappa o peppa dom frivilliga duktiga initiativa människorna. Som vanligt skriver vi ut en länk att trycka  det är lätt att bli medlem    https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem


200810 Ny vecka

200810
Måndag ny vecka nu är det aktivitet igen det fortsätter med arbete av engagerade Tanumsfolk så att alla våra kommunbor förhoppningsvis tycker att Bygdegården blir vackrare för varje dag som det läggs arbete på denna charmiga vackra gamla byggnad som med all sannolikhet väcker både nostalgi minnen där man kanske träffade sin partner eller varit med på fester o andra träffar varit här och röstat vid riksdagsval duktiga är dessa frivilliga som fixar o målar lagar fönster o mycket mer.
Ni får mer än gärna DELA detta vidare och känner ni att nostalgin väcks på nytt eller har förslag till t.ex någon ungdomsverksamhet så kontakta oss. VI BEHÖVER MER MEDLEMMAR klicka på länken nedan.
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

200808  MÅLNING BYGDEGÅRDEN  

Arbetet skrider framåt med stora steg 

200808

Nu är det full fart åter en dag målning skrapning fixa fönster dessa personer är fantastiska och duktiga ni som har tid över kom gärna och ge personerna en härlig applåd det är dom verkligen värda.

Målet är att Bygdegården skall vara representativ för både föreningen och kommunen samt även för er som vill hyra och ha trevliga sammankomster av skilda slag hoppas nu att ni stöttar föreningen genom att t.ex klicka på länken nedan.(nuvarande medlemspris endast 100:-/år) 

https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem


TVÄTTNING MÅLNING BYGDEGÅRDEN

Nu händer saker tvättning, målning, fixa fönster på Bygdegården det är i full gång Harding, Göran Filip, Bertil, Roland J är eldsjälar i full gång det fixas även kaffe till dessa så ni som kan och vill hjälpa till hör av er det behövs folk till all tänkbar aktivitet för upprustningen hjälp oss att bevara o driva Bygdegården dels med hjälp men även medlemsskap klicka på länken nedan för mer info hur du blir medlem.
https://tanumsbygdegard.com/bli-medlem

HEJ ALLA TANUMS BYGDEGÅRDARE


Till alla vi medlemmar som har möjlighet att hjälpa till med diverse förbättringar träffas för arbetsfördelning etc. onsdag 15/7 kl. 10.00 och för att diskutera vad vi måste göra, när, vilka dagar vi kan hjälpas åt.

Hoppas du har möjlighet att komma loss till onsdag 15/7 i Bygdegården kl. 10.00 

Vi  visar omtanke mot varandra och håller avståndet mellan oss i lokalerna 2m (covid-19)

Frågor och eventuellt förhinder hör av dig till mig före den 15/7?

Roland  070-337 11 50


Information TANUMS BYGDEGÅRDSFÖRENING IDEELL.

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen även om det är covid-19 som spökar men som FHM säger håll avstånd och tvätta händerna.


Corona har ju även drabbat Bygdegårdens drift med tanke på våra bokade arrangemang som vi senarelagt och förhoppningen är att kunna genomföra när covid-19 lagt sig.


Det går bra att hyra lokalerna som vanligt om ni har behov men tänk på restriktionerna från FHM.


Styrelsen meddelar nu att fastigheten 1:40 Tanums Bygdegård är såld till Tanums Kommun vilka blir ägare från och med 1 juli 2020.


Tanums Bygdegårdsförening skall fortfarande driva och sköta drift av Bygdegården enligt avtal som skrivits med kommunen i första skedet ett 5 års hyresavtal.


Vi hoppas på både medlemsstöd vilket kostar 100:-/år och även ideella krafter vid behov hoppas även på ett fortsatt bra samarbete med befintliga som nya hyresgäster både föreningar offentliga sektorn företag privata alla som har behov av stora som små lokaliteter lätt tillgängliga i Tanums centrum för olika ändamål hör av er.
Med framtids hälsningar  

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening.FRAMFLYTTADE EVENEMANG

Hej Tanums Bygdegårdsförening meddelar att BIODLARTRÄFFEN är senare lagd förhoppning är att kunna genomföras längre fram i år mot höstkanten samma gäller flakmoppeträffen vi hoppas att CORONA lagt sig längre fram

Vi kommer att meddela datum på Facebook samt vår hemsida
och att vi klarar denna stora och minst sagt otrevliga CORONAN ta det lungt lyssna på FOLKHÄLSOMYNDIGHETENs rekomendationer så var det ju detta med god HANDHYGIEN och att inte resa o göra större träffar.

Bygdegårdsföreningen hoppas på bra uppslutning vad gäller MEDLEMSSKAP det är viktigt så vi kan driva Tanums största centrala samlingsplats där vi kan vistas och ha trevligt när CORONAN lagt sig till ro.
Nu måste vi se framåt och hjälpas åt med det vi kan.
GLAD PÅSK!

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening
Tanums BiodlarföreningVIKTIGT MEDDELANDE


Evenemanget FLAKSOMMAR
i Tanums Bygdegård
 

27/3-2020  

har blivit inställt av artisterna på grund av Coronaviruset.

Vi försöker till hösten igen.
Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell


Evenemanget BIODLARTRÄFF 
i
 Tanums Bygdegård
15/4-2020 är inställt på grund av Coronaviruset. Vi gör ett nytt försök längre fram och återkommer

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell, Tanums Biodlare


UNDERHÅLLNING PÅ GÅNG

Dessa herrar är på gång till Tanums Bygdegård med härligt  enkel roande underhållning missa inte detta.
Datum tid plats:
27/3-2020 Kl:18.30
Tanums Bygdegård
Inträde 150:-/person inkl. kaffe o smörgås
Anmälan senast 18/3-2020
Irene   070-3901329
Birgit  070-6099144
VÄLKOMNA 
till en rogivande härlig kväll i Bygdegården  med mycket skratt o musik.
Styrelsen
Tanums Bygdegårdsförening Ideell

BIODLARTRÄFFBin, fjärilar och andra insekter i våra trädgårdar BIOLOG JAN UDDÉN Visar bilder och berättar. VÄLKOMNA   
Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell, Tanums BiodlareKALLELSE ÅRSMÖTE 26 februari 2020 kl.18.30

Kallelse

Medlemmarna i Tanums Bygdegårdsförening, Ideellförening, 802515–9198 kallas till

Ordinarie Årsstämma i Tanums Bygdegård onsdagen den 26 februari 2020, kl. 18.30.


Försäljning av Bygdegården till Tanums Kommun

Bygdegårdsföreningen har erbjudit Tanums Kommun att förvärva fastigheten enligt gjord värdering . Tanum Kommun har förklarat sig intresserad att förvärva fastigheten Tanumshede 1:40 enligt gjord värdering.

En viktig del i försäljningen till Tanums Kommun är att Bygdegårdsföreningen får hyra tillbaks Bygdegården på fem år med ekonomiska villkor som gör att Bygdegårdsföreningen klarar av att driva verksamheten vidare!

Februari månad och lite mer ljus på dagarna och att vi hjälps åt med bevarandet/driften av Tanums Bygdegård där vi kan samlas och ha våra aktiviteter, som sagts tidigare är lokalen/lokalerna bra placerade i Tanums centrum och lättillgängliga, hör av er när ni har behov av samlings/fest/aktivitetslokaliteter.

Hjälp oss gärna med driften av Bygdegården genom att bli medlemmar ni är varmt välkomna med

en hundralapp insatt på nedanstående konto eller swish.

Styrelsen tackar på förhand till våra medlemmar både gamla och nya.

SWISH Nummer: 123-068 47 46 glöm inte skriva namn/namnen i meddelanderutan
Det går även bra att betala med Bankgiro:
BG nr: 128-4645 glöm inte skriva namn/namnen i meddelanderutan

Styrelsen Tanums Bygdegårdsförening Ideell


Tanums Bygdegård 2020

Nu ser vi fram mot ett bra och trevligt 2020 där vi alla kan vara med och påverka så BYGDEGÅRDEN kan användas av så många olika aktiviteter som möjligt.Just du kan vara med och stödja arbetet med att driva BYGDEGÅRDEN framåt om du vill,  genom att bli medlem för endast 100:-/år och känner du att det är något annat du kan bidraga med så hör gärna av dig all hjälp mottages tacksamt 

Mys träff i Bygdegården

Go morgon så här trevligt när det kommer nysnö och upplyst Bygdegård blir det där folk samlas käkar julbord o dansar folk har trevligt o mysigt i Tanums Bygdegårds härliga värme och miljö som ni vet går det bra att hyra bygdegården för fester sammankomster hör av er fantastiska lokaler att ha härliga möten o fester i denna Bygdegård varmt o mysigt.
O du glöm inte besöka GÅRDARNAS Julmarknad
Tanums Bygdegård
lördag 30/11-2019 kl 11.00-15.00
...

GÅRDARNAS JULMARKNAD

Hej
Nu närmar vi oss GÅRDARNAS Julmarknad i Tanums Bygdegård
lördag 30-11-2019 Kl 11.00-15.00 gå ut ur era stugor och kom på ett besök är det kallt ute så lovar vi både mänsklig värme och en härlig atmosfär med go Bygdegårdsvärme.
Välmött

KALLELSE                                          191117
Medlemmarna i Tanums Bygdegårds Förening Ideella                                

Extra Årsstämma i Bygdegården
onsdagen 4 december 2019 kl.18.30


Styrelsen i Tanums Bygdegårdsförening har erbjudit Tanums Kommun att förvärva Bygdegården och fastigheten Tanumshede 1:40 enligt gjord värdering på 1 200 000 kronor.

Om kommunen förvärvar Bygdegården önskar vi få hyra tillbaks Bygdegården på exempelvis fem (5) år för en hyra på 10 000 kronor per år och att Bygdegårdsföreningen svarar för alla driftkostnader som nu, värme, vatten, nödvändigt fastighetsunderhåll etc.

Vi i Bygdegårdsföreningen har inte längre något ersättningskrav på någon ny större samlingslokal när kommunen har tagit över bygdegården och fastigheten Tanumshede 1:40.

I nuläget ser vi i föreningen inget underlag i Tanumshede för att driva och finansiera en ”större” samlingslokal i Tanumshede

Hoppas att ni tar er tid och kommer, detta är ett viktigt möte.

Välkomna

Nyhetsinfo Tanums Bygdegård              191105

God kväll alla Tanums Bygdegårds medlemmar både nya o gamla och naturligtvis till er som funderar på att bli medlemmar.
Nu har föreningen servat och fixat med inställningar så det blir jämn och skön värme i lokaliteterna.

Som meddelats tidigare har Hörslingesystemet lagats (hörslingan sammankopplad till PA-systemet) Tanums Bygdegård har även numera installerat ett PA-system (ljudsystem) som är kopplat till mixer och mikrofon eller headset för t.ex föreläsningar eller sång ja vad ni nu skulle behöva när ni hyr lokalen, det går även att göra musikuppspelning från mobiler, det finns projektor o projektorduk.
Nu har förening satsat på dom mindre människor som besöker Bygdegården det finns numera skötbord.
Hör av er när ni har behov av lokal för era sammankomster av olika slag.

Hoppas vi hörs o ses och ställer upp för Bygdegårdens bevarande den är en stor tillgång för alla invånare o företag föreningar som behöver stor lokal vid olika tilfällen.

Höst nyhet

God morgon som ni säkerligen märkt så har hösten kommit till oss fina färger på träden fortfarande milt väder.

Nu har vi sett till så att Hörslingan fungerar i Tanums Bygdegård och det har införskaffats ytterligare nya bord mikrofon och headset är också igång nu (trådlösa)
inom kort så kommer det finnas ljudanläggning till t.ex konferenser eller om ni önskar ljud till kalaset så pratar ni med Irene för mer info.

Varför inte hyra del/hela bygdegården för barnkalas naturligtvis med föräldrarna som
också tar en korv glass eller tårtbit

Bli gärna medlem i Tanums Bygdegårdsförening
(Ideell förening) tack på förhand för er stöttning

Hej
Hoppas ni har en skön fortsättning på sensommaren och början till höst med allt vad det innebär.
Tanums Bygdegård är från och med vecka 38 tillgänglig för uthyrning på fredagar eftersom
Tanums Idrottsförening valt att upphöra med sin bingo verksamhet i Tanums Bygdegård.
Hör av er vid behov av lokal mitt i Tanums centrum ni kan gå in på Bygdegårdens hemsida för ytterligare information www.tanumsbygdegard.com.